Fakta om Tyrkia

Tyrkia er et helt utrolig ferieland, og et land der flere og flere mennesker fra hele Europa kjøper boliger for å kunne tilbringe gode feriedager i et land der solen skinner noe mer enn det den gjør i Norge. Du skal føle deg helt trygg på dette, men likevel lurer du kanskje litt mer på hva som venter deg i dette herlige landet? Eller kanskje du rett og slett vil vite litt mer om det? La oss derfor ta en rask runde med noen av de viktigste fakta om Tyrkia.

Fakta.

Tyrkia ligger så og si midt mellom øst og vest. Men visste du a Tyrkia ligger ved Middelhavet? Ja, akkurat det samme havet som Hellas, Italia, Monaco og Sør-Frankrike deler. Kan du tenke deg noe bedre enn å eie et hus ved middelhavet? I tillegg kan du i Tyrkia utforske andre spennende østlige land som du kanskje ikke har tenkt på, like mye som du kan ta turen til Hellas, Italia eller Frankrike. Tyrkia er et stort land, med hele 75 millioner innbyggere. Det tyrkiske flagget nærer ingen tvil om at vi er på grensen til østen, for det er helt rødt med en halvmåne og stjerne i hvitt. Hovedstaden er Ankara. Kanskje en overraskelse for de fleste, for Istanbul er vel den mest kjente byen. Og hvilken by er ikke dette. En av verdens mest eksotiske byer. Bare tenk deg å bo slik til at en enkelt kan utforske denne?

Republikk.

Tyrkia er en republikk, det vil si at det ikke finnes konge eller dronning her. Til gjengjeld har du en president. Selv om landet har mange innbyggere er det i utstrekning ikke veldig stort. Så om du har lyst å utforske Tyrkia på kryss og tvers kan dette enkelt gjøres både i bil, buss og fly. Tyrkias vakreste del er vel likevel kystlinjen som grenser til Middelhavet. Og det er her Property Turkey For Sale har flest boliger til salgs.