Hvorfor oss?

Dersom du akkurat nå sitter foran skjermen og lurer på om du skal la oss her i Property Turkey For Sale ta vare på dine interesser når det gjelder din feriebolig-drøm her i Tyrkia, ja da tenker du sikkert på hvorfor du skal velge oss og heller ikke gjøre jobben selv?

Best på norsk.

Først og fremst skal du tenke litt på dette med språk. For det er faktisk ikke rent få fallgruber du kan falle i dersom du går inn i Tyrkia (eller et hvilket som helst annet utenlandsk land) for å prøve å gjøre dette selv. For det første skal du vite at du automatisk stiller ganske dårlig dersom du er tvunget til å forhandle boligkjøp på et sprøk som ikke er ditt eget. Dette handler om alt fra vanlig kontakt, muntlig og skriftlig, samt alt som har med kontrakter å gjøre. Tror du ikke at du automatisk vil ha et mye bedre overtak om du forhandler på norsk, med norske meglere? For ikke å snakke om alle detaljene som skal stemme i kontrakten. Tror du ikke det er bedre å skrive under på en kontrakt som er skrevet på norsk, og som du eventuelt kan rette inn for en norsk domstol (i stedet for en tyrkisk) dersom du føler det er noe som er feil?

Du vurderer selv.

Dette vet du best selv, men etter å ha tenkt litt på dette en stund mener de aller fleste at det er mye bedre å forhandler på norsk med norske meglere. Og det er nettopp dette du kan gjøre med oss her på Property Turkey For Sale. Alle meglerne våre er nordmenn! Det er en god garanti for deg.

Farer.

En annen ting du skal være klar over er at til tross for at Tyrkia er et helt utrolig bra ferieland, med varme mennesker, så er det også en lang tradisjon i at en i forretninger og foretaks-virksomhet gjerne prøver å “lure” hverandre mer enn det vi er vant til i et land som Norge, som jo er mer eller mindre ett hundre prosent “rent”. Tenk bare på dette med tyrkiske teppeselgere…ja, du har sikkert hørt om dem. Vel, er det ikke bedre å forhandle med en nordmann? Også fordi du gjerne ikke vet hvordan du skal prute, og risikerer å betale mye mer for en bolig enn det den er verdt. Vær sikker, tenk norsk. Tenk Property Turkey For Sale.